Publicat el Deixa un comentari

Curs de Teatre amb Assun Planas

PROFESSORA I ACTRIU

Llicenciada en Art Dramàtic pel Institut del Teatre de Barcelona, cursant l’especialitat posterior en veu amb Matilde Miralles. Ha realitzat els cursos del Doctorat en Arts Escèniques i DEA sobre les implicacions pedagògiques de la Comèdia de l’Art a la Universitat Autònoma de Barcelona. Cursos de veu i dicció amb Coralina Colom, obtenint el CAP a Madrid en didàctica de teatre per ampliar la seva formació pedagògica.

Com a actriu ha format part de companyies tan emblemàtiques com Els Joglars, o el TAG vaig donar Venezia. També ha actuat en la Companyia Nacional de Teatre Clàssic de Madrid, el Teatre Nacional de Catalunya i moltes altres de l’Estat espanyol i Itàlia. Actualment porta un monòleg d’Elvira Lindo per a teatre i en televisió participa en la tercera temporada de la reeixida sèrie Merlí para Netflix i Treufoc para IB3.

Ha impartit docència en el Institut del Teatre de Barcelona, en la Esadib, la UIB, a la Universitat de Girona dins del Master de Arteterapia, en Caixaescena, en Infojove, en el sindicat de periodistes i un llarg etcètera d’escoles de teatre com El Timbal, Porta 4, Asunaro, Company…

Continua impartint la docència per a grups i també ofereix classes personalitzades.

Domina les tècniques de l’art dramàtic adquirides gràcies a la seva formació acadèmica i la seva àmplia experiència professional, per ser aplicades a l’oratòria i al desenvolupament de la creativitat i el creixement personal.

1- Curs d’Aproximació al teatre.

  • Elements que intervenen en el fet teatral.
  • Anàlisi i interpretació d’escenes clàssiques i contemporànies.
  • Creació de personatge.
  • Escenes de creació.

Dirigit a persones que tinguin curiositat per l’art dramàtic i vulguin donar-li un espai a la seva creativitat, adquirint una formació artística.

Del 5 al 15 de febrer a Finis Africae Espai de Cultura. Plaça Alexander Fleming, 17 Baixos. 07004 Palma

Inscripcions:

616 59 54 65 o a planasga@gmail.com

Horari: 19.00 a 21.00 hores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *