Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència mentre navega. Les cookies que es classifiquen segons sigui necessari s'emmagatzemen en el seu navegador, ja que són essencials per al funcionament de les característiques bàsiques del lloc web. També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i comprendre com utilitza aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran en el vostre navegador només amb el seu consentiment. També té l'opció d'optar per no rebre aquestes cookies. Però l'exclusió voluntària d'algunes d'aquestes cookies pot afectar la seva experiència de navegació.
Imprescindibles
Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou cookies que garanteixen funcionalitats bàsiques i característiques de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.
No imprescindibles
Aquestes cookies poden no ser particularment necessàries perquè el lloc web funcioni i s'utilitzen específicament per recopilar dades estadístiques sobre l'ús del lloc web i per recopilar dades de l'usuari a través d'anàlisi, anuncis i altres continguts integrats. Activant ens autoritza el seu ús mentre navega per la nostra pàgina web.
Repassant les receptes que Miquel Serra recull en aquest volum titulat La cuina d'ahir i d'avui, un se n'adona que "som allò que menjam". Ningú no dubta que menjar es molt mes que alimentar-se. Menjar implica emocions, estats d'anim, moments compartits, creixement, amistats, viatges...
info
Repassant les receptes que Miguel Serra recull en aquest volum titulat La cuina d'ahir i d'avui, un se n'adona que «som allò que menjam. Ningú no dubta que menjar es molt mes que alimentar-se. Menjar implica emocions, estats d'anim, moments compartits, creixement, amistats, viatges... No debacles, la sopeta de la padrina es recorda tota la vida corn la millor de totes, les festes de Pasqua estan perfumades amb el fonoll del frit de freixura o l'escalfor de Nadal forma part del farcit dels galets. Hi ha un plat per a cada moment i un temps per a cada recepta. Es mes, la gastronomia mallorquina, a base de productes senzills i elaboracions complexes, s'enriqueix amb les histories de qui les han cuinat i l'han feta evolucionar fins avui. BIOGRAFIA DE L'AUTOR MIQUEL SERRA FIOL (Palma, 1996). Des de ben petit, sempre ha estat rodejat de la nostra cuina i conversacions sobre aquesta; ja be sigui per cuinar unes coques amb la seva padrina Pilar Nicolau, o be per la influencia del seu padri Miguel Serra, antic propietari dels restaurants Sa Punta de Son Gual i Can Maties i Miguel. Estudia cuina a l'institut Junip
La nit de la literatura Literanit és un festival multidisciplinari centrat en la literatura i tots els seus vessants. Promogut des del… Continue reading Literanit 2023